Topi Järvi huseerasi Ylöjärvellä

Ylöjärven liikuntakeskuksessa pelattiin lauantaina 2 marraskuuta Futsal-Länsi-alueen kakkosen B-lohkoa. Ottelussa kotijoukkue Vehmaisten Urheilijat sai vastaansa Toijalan Pallo-49:n.

Vehmaisten Urheilijat oli erittäin terävänä pelin toisella jaksolla, tehden tuon 20 minuuttisen aikana kuusi maalia. Urheilijat vei koko ottelun 9-4 (3-2) lukemin.

Järven nimi vilahtelee varsin usein, kun Toijalan Pallo pelaa, joko jalkapalloa tai futsalia. Nyt tämä sukunimi hurjasteli kuitenkin kotijoukkueen riveissä, nimeltään Topi Järvi. Tämä ahkerasti Pirkanmaan eri seuroja kiertänyt pelaaja, iski lauantaina neljä maalia.

Pelin maalinteon aloitti kotijoukkue, jakson puolivälissä. Toijalan Pallo tasoitti jo viiden sekunnin kuluttua. Menipä vieraat vielä 1-2 johtoonkin. Taukotilanteeksi maalattiin kuitenkin 3-.2 Vehmaisten Urheilijoille.

Varsin tasaisena pelattiin ottelua aina toisen jakson kahdeksannelle minuutille asti.

Peli ratkesi sitten hyvin nopeasti. Aikajaksolla: 27.53 – 29.35, kotijoukkue tehoili neljä maalia, tilanteen 7-2 lukuihin. Lopussa kummallekin joukkueelle tuli kaksi osumaa. Toijalan Pallon pistemiehet olivat Ere Salmi 2+0, Janne Hevonoja 1+0, Akseli Sormunen 1+0, Jesse Järvi 0+2, Vesa Pajula 0+1, Joonas Pietikäinen 0+1.

Vieraissa pelaa Toijalan Pallo seuraavaksikin. Pirkkalan Jalkapalloklubin kakkosjoukkue on vastassa 9. marraskuuta Nuolialan koulun liikuntahallissa.