Topa aloitti futsalin kakkosen voitolla

Jirka Järvi on yksi Topan pistemiehistä pelissä Nokian Palloseuraa vastaan. Arkistokuva: Leijona Futsal

Futsal-Länsi-alueen kakkonen pyörähti käyntiin viime viikonloppuna. Tässä kakkosessa pelaa myös Toijalan Pallo-49, joka kotoisella Toijalan monitoimihallin parketilla kohtasi Nokian Palloseuran. Sunnuntaina 27 lokakuuta pelattu ottelu kulki Topan komennossa päättyen 6–4 (3–2) -kotivoittoon.

Topa oli pelin ensimmäisen vartin maalipaikoissa terävämpi, joka tiesi 3–0-johtoasemaa. Nokia kavensi kahdesti, 3–2-taukolukuihin. Toinen jakso oli selvemmin kotijoukkueen. Parketilla mentiin aina 6–2- lukemiin. Kahden maalin verran NoPS hyötyi lentävästä maalivahdista.

Ansaittu voitto tuli Topan suoraviivaisemmalla esityksellä. NoPS antoi itsestään paremman kuvan avausjaksolla, mutta pikku jälkipeli pilasi esitystä jälkimmäisellä pelijaksolla.

Topan pistemiehet olivat Jirka Järvi 2+0, Vesa Pajula 2+0, Teppo Tenkanen 1+1, Akseli Sormunen 1+0, Jukka-Pekka Jyrämö 0+2, Janne Hevonoja 0+1 ja Aleksi Pirttijoki 0+1.

Lauantaina 2.11. Topan sarja jatkuu Vehmaisten Urheilijoiden vieraana.

Aleksi Pirttijoen edustama Toijalan Pallo aloitti futsalin kakkosen kotivoitolla. Kuva Jukka Koskinen
Toijalan Pallon joukkueenjohto Pasi Rantanen, Hannu Rokkanen, Juha Pietikäinen ja pelaajat Akseli Sormunen ja Ilari Rantala jännittivät, kuinka avauspelissä käy. Kuva Jukka Koskinen