Toijalan Pallon futsaljuniori Niklas Jokela oli ikäryhmänsä kovin maalipyssy piirinsarjassa

Tampereen piirin futsalsarjoihin osallistui Akaasta tällä kaudella yhteensä 16 joukkuetta. Aikuisjoukkueita oli seitsemän, joista naisjoukkueita oli kaksi ja juniorijoukkueita yhdeksän. Näistä yksi oli tyttöjoukkue. Nuorin piirinsarjoihin osallistunut ikäryhmä oli yhdistelmäjoukkue tytöt 8/pojat 7.

Kolme ikäryhmää kärkipäässä

Toijalan Pallo-49:n juniorijoukkueista vanhin ikäryhmä oli poikien 17 -joukkue, joka yhdentoista joukkueen alkusarjassa oli seitsemäs. Sijoitus pysyi samana, kun sijojen 5–8 final four -lopputurnaus tuotti tappion ja voiton. Joukkueen paras maalintekijä oli Aukusti Lehtonen 13 osumalla.

Toijalan Pallo-49:n P14-, P13- sekä P11-joukkueet pelasivat sarjojensa kärkitason peliä.

P14-joukkue ykkösessä raivasi kakkossijallaan itsensä alkusarjasta sijojen 1–4 finaaliturnaukseen. Hieno kausi päätyi samaiseen kakkossijaan finaalien jälkeen. Tämän ikäryhmän kovin pyssy oli Topan Niklas Jokela, joka teki peräti 32 maalia eli puolet joukkueensa maaleista.

Mainio vire jatkui myös P13-joukkueella. Alkusarjan kakkossija antoi hyvät lähtöasetelmat final four -lopputurnaukseen. Sijoitukseksi tuli lopulta kolmossija. Arttu Sinkkonen hääri ryhmänsä ykkösmaalintekijänä tehden 14 maalia. Tämä oli nuorin sarjamuotoisiin peleihin osallistutunut akaalaisjoukkue.

P11-joukkue ykkösessä ylsi myös erinomaiseen tulokseen. Sarjapisteitä ei ikäryhmässä laskettu, mutta kaikkien pelien tuloksista voidaan todeta, että joukkue oli paras. Saldona oli 12 voittoa ja vain kaksi tappiota.

Topan P10:n saldona ykkösessä oli seitsemän voittoa, yksi tasapeli ja kuusi häviötä. P9-ikäryhmällä oli ykkösessä seitsemän voittoa, yksi tasapeli ja viisi häviötä. P8-joukkue voitti neljä, pelasi tasan yhden ja hävisi viisi ottelua. Joukkue P7/T 8 kävi tasaisiakin kamppailuja ja sai arvokasta kokemusta. Kaikki kahdeksan peliä päättyivät kuitenkin tappioon. T11-joukkueelle kertyi kolme voittoa, kaksi tasapeliä ja yhdeksän häviötä. Muilta akaalaisseuroilta ei ollut joukkueita juniorisarjoissa.

Ikämiehissäkin kärkisijoja

Maaliskuu toi Akaaseen futsalin suomenmestaruuden. Tämä ykkösjoukkue TP-49 KKI-45 ei ottanut piirinsarjassa mitalia. Seitsemän joukkueen sarjassa sijoitus oli viides, mutta huippukunto olikin tähdätty Vuoreksen lopputurnaukseen.

KKI-35-piirinsarjassa Akaata edusti Leijona Futsal. Seitsemän joukkueen sarjassa joukkue sijoittui kolmanneksi. Toijalan Pallo-49 oli saanut joukkueen myös sarjaan KKI-50, jossa neljä joukkuetta pelasi mini touria. Topa oli lopulta kakkonen. Pisteittä jäi naisten harrastesarjaan osallistunut Viialan Peli-Veikkojen Pallopimut. Pelejä kertyi 14.