Salin hämäryys keskeytti Toijalan Pallo-49/Veikkojen päätöspelin

Tampereen piirin futsalin viitosta pelannut yhdistelmäjoukkue Toijalan Pallo-49/Veikot jäi niukasti yläloppusarjasta. Nuori joukkue otti alaloppusarjassa neljä voittoa ja oli alaloppusarjan ykkönen.

Joukkue pelasi viimeisen pelinsä Urjalan yhtenäiskoulussa Urjalan Palloseuraa vastaan lauantaina 9.3. Pelin alku viivästyi, kun halliin ei saatu riittävästi valoa.

Toijalan Pallo-49/Veikot voitti ensimmäisen jakson 7–3. Toista jaksoa ehdittiin pelata alle puolet, kun valot himmenivät uudelleen. Tuomarit odottivat viitisen minuuttia valoja takaisin, mutta turhaan. Tuomarien ja molempien joukkueiden yhteisellä päätöksellä ottelu päätettiin lukemin 9–3. Voitolla akaalaiset ohittivat Urjalan Palloseuran ja voittivat alaloppusarjan.

Toijalan Pallo-49:n ja Kylmäkosken Veikkojen yhdistelmäjoukkue päätti futsalin viitosen kautensa voitokkaasti. Kuva Jukka Koskinen.