Vauhdille kolme Suomen mestaruutta aikuisurheilun SM-halleista

Aikuisurheilun vuoden 2019 hallikauden päätapahtuma yleisurheilussa järjestettiin Hipposhallilla 22.–24.2. Jyväskylän Kenttäurheilijoiden järjestämän tapahtuman ikähaarukka oli 30-vuotiaista vielä aktiiviurallaan toimivista urheilijoista aina 95-sarjalaisiin. Toijalan Vauhdin urheilijoista Suomen mestaruudet voittivat Anne Mäkelä ja Teemu Salminen.

Toijalan Vauhti saavutti kisoissa kaikkiaan seitsemän mitalia. N30-Sarjassa Satu Mäkelä sai pronssia sekä 400 että 800 metrin juoksuissa, N60-sarjassa Anne Mäkelä voitti kultaa 1500 ja 3000 metrillä sekä hopeaa 800 metrillä.

M35-sarjassa Lauri Laasala kävi tiukan kuulakilpailun sijoittuen lopulta pronssille. M40-sarjassa Teemu Salminen voitti korkeudessa kirkkaimman mitalin ja sijoittui pituudessa viidenneksi.

M60-sarjassa Vauhdin heittolajiaktiivi Arto Kemppainen osallistui kuulaan sijoittuen sarjassa seitsemänneksi.

Kilpailun kokonaistulokset löytyvät Vauhdin kotisivuilta ja tilastopajasta.