Toukolassa vietetään naistenpäivää

Psykoterapeutti Seija Leppänen puhuu naistenpäivässä, kuinka voimavarkaat muutetaan voimavaraksi.

Akaan seurakunnan leirikeskuksessa Toukolassa vietetään lauantaina 12.8. naistenpäivää. Tapahtumassa psykoterapeutti Seija Leppänen puhuu aiheesta voimavarkaat voimavaraksi. Usein elämämme voimavaroja syövät hektisen elämänmenon lisäksi tiedostamattomat asiat. Naistenpäivässä pohditaan, miten voimme muuttaa näitä asioita itsellemme voimaa antaviksi.

Seija Leppänen on työskennellyt terapeuttina 30 vuotta, kiertänyt luennoimassa ja kouluttamassa sekä asunut perheensä kanssa 10 vuotta Etiopiassa. Nykyisin hän toimii aktiivisesti Naisten kahvila -toiminnassa ja kiertää draamaesityksin kolme muun naisen kanssa eri paikkakunnilla.

Yhteiskristillistä naistenpäivää vietetään Toukolan leirikeskuksessa (Toukolantie 98) lauantaina kello 11–16. Osallistumismaksu kerätään paikan päällä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?