Kaupunki myy rantatontin 145 000 eurolla

Kaupungin myymä rantatontti on Viialassa, vuonna 2012 otetun kuvan vasemmassa laidassa.

Akaan kaupunki myy omakotitontin Viialasta Helkarannantieltä 145 000 eurolla. Tontti sijaitsee Jumusen rannalla, lähellä Luttusten uimarantaa.

Tonttia on myyty vuodesta 2013 alkaen tarjouskilpailulla, jossa sen pohjahinnaksi määritettiin 281 400 euroa. Tontista ei tehty yhtään tarjousta ennen tätä kevättä, ja nyt kaupunginhallitus katsoi saadun tarjouksen olevan linjassa Akaan kaupungin yleiseen omakotitonttien hintatasoon nähden.

Tontin koko on 2815 neliömetriä, ja sille saa rakentaa 1,2/3-kerroksisen omakotitalon piharakennuksineen sekä laiturin. Rakennusoikeutta tontilla on 300 neliömetriä.

Kaupunginhallitus valtuutti kaupunkikehitysjohtajan allekirjoittamaan rakentamisvelvoitteen sisältävän kauppakirjan kaupungin puolesta.

Kommentit (4)

 1. Joppe Marsunen

  Onko Akaa näin kovassa rahapulassa? Vai onko tarjouksen tehnyt hyväveliverkon jäsen?

  Vastaa
  • Mummo

   Kuin kateellinen voi olla, ketä haittaa, jos tuonne kuralöllöön joku rakentaa ja vielä maksaa tontista.

   Vastaa
 2. Mappe Jorsunen

  Todellakin kauhea hinta tuosta tontista. Kuka oikeesti haluaa kuunnella nuorison älämölöö luttusista kesäiltaisin ja viikonloppuisin?
  Että onnea vaan! Euron tontista.

  Vastaa
 3. Vaikka joku pelle

  Viitaten tuohon kuralöllöön, jos joku haluaa vaikka kesähuvilan rakentaa niin mikäpä siinä, mutta vesistö on kuitenkin aika hyvällä paikalla.

  Vastaa

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>