Joulurock siirtyy Viialasta Toijalaan

Vesa Hovilainen (oik.) vastasi myöntävästi Kristian Leppäsen (vas.) kyselyyn mahdollisuudesta siirtää Joulurock Kruunaan & Klaavaan.

Ravintola Evertonissa ja sittemmin Viialan Seurahuoneella yli kymmenen vuoden ajan juhlittu Joulurock järjestetään tänä vuonna joulupäivänä ravintola Kruunassa & Klaavassa Toijalassa. Tapahtumasta vastaavat edelleen Kristian Leppänen ja Antti Mäkelä.

Leppäsen mukaan siirto tapahtui nopealla aikataululla, ja Kruuna & Klaavan ravintolapäällikkö Vesa Hovilaisen myöntävä vastaus kyselyyn tuli heti. Ravintola olisi muuten ollut joulupäivänä kiinni, mutta Leppäsen yhteydenotto muutti suunnitelmat.

– Joulurockin kanssa on ollut turha tapella asiakkaista, joten olisimme pitäneet vapaata. Nyt olimme tietysti heti mukana, Hovilainen sanoo.

Joulurockin esiintyjäkriteerinä on jonkunlainen sidos Akaaseen. Tänä vuonna sidos on poikkeuksellisen perusteellinen, sillä lähes kaikki esiintyjät asuvat Akaassa edelleen. Ensimmäisenä lavalle nousevat laulava mies ja soiva kitara eli Pauli Jeromaan muodostama Duo Uno.

Toisena esiintyy Maurits Berrystone Band, joka soittaa englanninkielistä blueshenkistä rokkia melko tunnettujen bändien coverversioiden muodossa. Yhtyeeseen kuuluvat Vesa Helin, laulu ja kitara, Timo Markkula, kitara, Olli Kuismanen, basso ja Mikko Peltoniemi, rummut.

Illan kruunaa Coverset, kokeneiden muusikoiden muodostama rock-yhtye, jonka ohjelmisto koostuu suomeksi ja englanniksi lauletuista tunnetuista rock- ja pop-kappaleista. Legendaarisen Coversetin riveissä vaikuttavat Roy Seppälä, laulu ja kitara, Jake Yrölä, kitara ja laulu, Juha Yrölä, rummut ja Timo Salo, basso.

Ennakkolippuja myydään Kruuna & Klaavassa, Toijalan LVI-Palvelussa sekä Nina’s Cafe Placessa.