Lapset saivat osallistua Teatteri Mukamaksen jouluesitykseen laulaen ja leikkien

Joulu on jo ovella -esityksestä vastasivat näyttelijät Markus Waara (vas.), Harri Helin ja Markus Waara ja Annukka Waara.

Toijalan Sampolassa eläydyttiin perjantaina jouluisiin tunnelmiin tamperelaisen Teatteri Mukamaksen kuvitetussa joulukonsertissa Joulu on jo ovella. Yleisö muodostui Nahkialan ja Kylmäkosken päiväkotien sekä perhepäivähoidon lapsista, jotka saivat osallistua esitykseen laulaen ja leikkien.

Teatteri Mukamaksen näyttelijät Harri Helin, Markus Waara ja Annukka Waara ovat kiertäneet esityksen kanssa Suomea marraskuun puolivälistä lähtien.  Joulu on jo ovella perustuu sen ohjaajan, Teatteri Mukamaksen teatterinjohtajan Mansi Styczin lapsuuden jouluihin, ja se on teatterin ohjelmistossa kolmatta vuotta.

Teatterivierailun järjestänyt lastentarhanopettaja Niina Blommendahl Nahkialan päiväkodista kertoo vierailun toteutuneen Kylmäkosken ja Nahkialan päiväkotien vanhempaintoimikuntien tuella.

Nahkialan päiväkodin Saahinkaiset-ryhmän lapset pääsivät esityksen jälkeen tutkimaan rekvisiittaa. Lasten mielestä kivointa esityksessä olivat poro, kuusi ja joulupukki.