Topa venyi naisten kakkosessa

Toijalan Pallo-49:n naisjoukkue pysyy futsalin Tampereen piirin naisten kakkosdivisioonassa edelleen hyvävireisenä. Joukkue pelasi Ylöjärven turnauksessa itsenäisyyspäivänä kaksi peliä häviten ja voittaen.

Janakkalan Pallo oli ensimmäisessä ottelussa selvästi niskan päällä voittaen akaalaiset 6–1. Maalin Topalle teki joukkueen kapteeni Maarit Uusitalo.

Turnauksen toinen ottelu olikin sitten hieno venyminen. Sarjataulukossa ylempänä oleva Ilves-Kissat kaatui maalein 4–2. Maaleista Topalle vastasivat Kaisa Kopperoinen, Annsofi Kreivi, Kia Lingman ja Elina Pirttijoki.

Topalla on vielä yksi turnaus tämän vuoden puolella. Topa kohtaa sunnuntaina 18. joulukuuta Pirkkahallissa Tampereella tamperelaisen Peli-Pojat-70:n sekä Parkunmäen Apassit.

Leijonien kakkonen tappioihin

Leijona Futsalin kakkosjoukkue koki jälleen kaksi reilua tappiota futsalin Tampereen piirin  kakkosdivisioonassa.

Tamperelainen Ilves-Kissat käänsi itselleen 3–7 (2–4)-vierasvoiton lauantaina 10. joulukuuta Toijalan Monitoimihallilla. Kotijoukkueen maalintekijät olivat Joni Lehtonen ja Ere Salmi. Yhden maalin vieraat pistivät omaan maaliin.

Sunnuntaina 11. joulukuuta maaleja syntyi kolme enemmän. Pirkkalan Jalkapalloklubin kakkosjoukkue pieksi Leijonat 11–2 (5–1). Maaliin Leijonilta pallon saivat Ere Salmi sekä joukkueen kapteeni Jesse Järvi. Leijonat pysyvät tässä yhdentoista joukkueen sarjassa edelleen kymmenentenä.

Seuraava vastustaja on Pihlavan Työväen Urheilijat. PTU on viisi sijaa ja kaksitoista pistettä Leijonia edellä. Ottelu pelataan Toijalan Monitoimihallilla sunnuntaina 18. joulukuuta alkaen kello 13.