Viskipuolue vaihtoi nimensä uskottavuuden vuoksi

Akaalainen Anton Murola johtaa Liberaalipuoluetta Pirkanmaalla

Turbotohtori-yritystä kotikaupungissaan pyörittävä akaalainen Anton Murola on Liberaalipuolueen Pirkanmaan piirijärjstön puheenjohtaja.

Turbotohtori-yritystä kotikaupungissaan pyörittävä akaalainen Anton Murola on Liberaalipuolueen Pirkanmaan piirijärjestön puheenjohtaja.

Liberaalipuolue – Vapaus valita ilmoittaa asettavansa ehdokkaita Pirkanmaan vaalipiirin alueella 2017 kuntavaaleissa. Liberaalipuolueen Pirkanmaan piirijärjestön puheenjohtajana toimii akaalainen yrittäjä Anton Murola.

– Pirkanmaalla toimivat aktiivit ovat nyt yhdistäneet voimansa ja perustaneet Pirkanmaan piirijärjestön. Etsimme Pirkanmaan alueella toimintaamme uusia jäseniä ja aktiiveja onnistuaksemme tulevissa kuntavaaleissa mahdollisimman hyvin ja samalla luoden Liberaalipuolueelle vahvat toimintaedellytykset kautta maan, puolue tiedottaa.

Anton Murola aikoo itse asettua ehdolle kuntavaaleissa. Toistaiseksi Akaasta ei ole muita ehdokkaita, mutta Tampereella ja Kangasalla mahdollisesti on.

Liberaalipuolue – Vapaus valita sai Murolan mukaan alkunsa Viskipuolueesta.

– Keräsimme Viskipuolueen nimissä kortit ja pääsimme puoluerekisteriin. Sitten rupesi tulemaan keskustelua siihen suuntaan, että nimi pitää vaihtaa uskottavuuden nimissä. Puoluekokouksessa päätimme valita tämän nimen.

Aikuisten ihmisten holhoamisesta luovuttava

Poliittisen ohjelmansa mukaan Liberaalipuolue – Vapaus valita haluaa Suomeen olosuhteet, joissa yrittäminen ja työn tekeminen on kannattavaa.

– Haluamme keventää työn ja yrittämisen verotusta reilusti sekä muuttaa lukuisat asiat virkamiehen harkinnanalaisesta ilmoitusluontoiseksi. Lisäksi aikuisten ihmisten holhoamisesta ja kaikkia elämänalueita säätelevästä byrokratiasta täytyy luopua, ohjelmassa todetaan.

Anton Murolan mukaan kuntavaaleissa tulee olemaan erilaisia kuntakohtaisia huomiopisteitä.

– Yrittäjyys, järkevä rahankäyttö ja infran ylläpito ovat meikäläiselle tärkeitä. Olen itse jonkinlainen tarkan markan mies, joten terve talouskuriasia olisi, että rahankäyttö ei ole holtitonta. Tiestö pitäisi mahdollisuuksien mukaan laittaa kuosiin, ja yritysalueet pitäisi valmistella niin, että siellä on myydä yrittäjälle muutakin kuin pala metsää, Murola listaa akaalaisia aihealueita.

Jos sote-uudistus toteutuu, se on Murolan mukaan jossain määrin ylhäältä saneltu, mutta paikallisesti pitää pyrkiä käyttämään parhaita mahdollisia keinoja.

Kommentit (3)

  1. se on tyhmää maksaa...

    ”Lidl ei ratkaise Akaan vuosia jatkuneita talous ym. ongelmia”
    Eikä sen ole tarkoituskaan ratkaista. Riittää, että se keventää yksittäisen ihmisen, perheen, ruokalaskua. Tuhansien ihmisten Akaassakin, ja sitten ei olisi enää tarvis mennä koskiin/lempäälään lähimpään Lidliin. Kauanko me annamme S-kaupan/K-marketin omistajien ja päättäjien torpata Lidlin tuloa? Noille kahdelle isoimmalle toimijallehan Lidlin tänne tulo olisi katastrofi ja sitä yritetään estää monella taholla.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?