”Tekikö kipeää, kun järki loppui?”

Entisen Hakalehdon vanhainkodin ulkopuolella oli maanantaina roskalava. Akaan kaupunginjohtajan mielestä Hakalehtoa ei pitäisi purkaa.
Entisen Hakalehdon vanhainkodin ulkopuolella oli maanantaina roskalava. Akaan kaupunginjohtajan mielestä Hakalehtoa ei pitäisi purkaa.

Akaan kaupunginjohtajan Aki Viitasaaren kanta hyvinvointikeskukseen näkyy hänen viimeviikkoisessa esityksessään kaupunginhallitukselle. Viitasaari haluaa, että sekä Toijalan terveysaseman että entisen Hakalehdon vanhainkodin tilat peruskorjataan.

Maanantaina 18.4.2016 Akaan kaupunginjohtajan kanta myös kuului Toijalan terveysaseman pihalla kello 14.00.

Aki Viitasaari käveli ulos terveysaseman pääovista, pysähtyi hetkeksi rakennuksen kulmalla kameran kanssa seisseen tutun toimittajan kohdalla ja totesi, että sinäkin olet tullut ihailemaan näitä rakennuksia. Toimittaja ei ehtinyt sanoa mitään, kun kaupunginjohtaja jo jatkoi.

– Minä olin tuolla sisällä katsomassa, kuinka hienot ja toimivat tilat meillä on. Ja yhdet paukapäät ovat purkamassa tätä. Ei voi muuta kuin kysyä, että tekikö kipeää, kun järki loppui.

Tämän sanottuaan ja osittain jo sen aikana kaupunginjohtaja jatkoi kävelyä parkkipaikan suuntaan.

Toimittaja ei edelleenkään sanonut mitään. Hän ei havainnut kaupunginjohtajan äänessä tai ilmeessä esimerkiksi sarkasmia, vähättelyä tai kyllästyneisyyttä. Tämä oli jotain ihan muuta.

Kommentointi on suljettu.