Keskisormella osoittelua liikenteessä

Ajelin poikani kanssa keskiviikkona 28.10. iltapäivällä Toijalassa. Lähestyimme 40 kilometrin tuntivauhtia suojatietä muitten perässä. Vasemmalla kaistalla aloitti samaan aikaan tienylityksen lastenrattaitten kanssa nuori tummatukkainen rouva/neiti. Hänen mielestään meidän kai olisi pitänyt viiden metrin matkalla pysähtyä ja odottaa, kunnes hän oli ylittänyt tien, koska hänen keskisormensa nousi vihaisen katseen saattelemana.  Se, että jatkoimme matkaa ei haitannut hänen tienylitystään, koska takanamme ei tullut ketään ja olimme jo kaukana, kun hän pääsi tien yli.

Olisi suotavaa harkita, montako kiukunilmausta keskisormella osoittaa, sillä lapsi kyydissä sai varmaan käsityksen, että sellainen kuuluu asiaan, kun tietä ylitetään. Olen pahoillani, jos sinulla oli huono päivä. Parempia aikoja sinulle toivoen.

Aija Kuusela

Kommentointi on suljettu.