Hirvialhon kotitalousluokan remontti viivästyy

Viialan yhtenäiskoulun Hirvialhon rakennuksen kotitalousluokan remontin piti valmistua kesällä, mutta töitä ei ole vielä aloitettu. Akaan teknisen johtajan Antti Kemin mukaan kustannusarvio oli laskettu niin alhaiseksi, että sillä ei saatu urakoitsijaa.

– Kustannusarvio ja toteutus eivät nyt kohtaa. Jossakin on menty pieleen, mutta emme ole varmoja missä. Tarkoituksemme on saada lisärahoitusta remonttia varten, ja asiaa käsitellään seuraavassa teknisessä lautakunnassa, Kemi kertoo.

Viialan yhtenäiskoulun rehtorin Saija Montosen mukaan oppilaiden vanhemmille on asiasta lähetetty viestiä, ja toisen jakson lukujärjestyksiä on jouduttu järjestelemään uudelleen.

– Kyllä me jotenkin vähän aikaa pärjäämme yhdelläkin kotitalousluokalla, mutta oppilaille ja opettajille tulee pitkiä päiviä. Kauhean kauan tällainen järjestely ei kuitenkaan voi toimia, Montonen toteaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?