Eeles-haasteita

Haastekampanjalla tuetaan seiväshypyn moninkertaisen Euroopan ja Suomen mestarin, sosiaalineuvos Eeles Landströmin patsashankkeen keräystä, joka jatkuu 30.9.2015 asti. Patsas tullaan pystyttämään Toijalan urheilukentälle.  Julkistamistilaisuus pidetään sunnuntaina 9.8.

Osallistuminen haastekampanjaan maksetaan tilille: Hämeen Seudun Yleisurheilu ry/patsashanke  TSOP FI55 5730 0820 6668 87. Tiedot osallistumisesta ja uudet haasteet lähetetään osoitteeseen: toimitus@akaanseutu.fi  Akaan Seutu julkaisee uusia haasteita verkossa ja keskiviikon lehdessä.

Raimo Hietala vastaa Janne Pirttijoen haasteeseen ja haastaa edelleen Toijalan sportti-taksarit Nipan ja Jaskan sekä Golffarit Tupun, Pepon ja Robsonin.

Eero Laihanen vastaa Janne Pirttijoen haasteeseen ja haastaa edelleen Janne Ahlforsin.

Aiemmat haasteet

Toijalan Vauhti haastaa halumallaan summalla seuraavat tahot:

  • Toijalan Vauhdin johtokunnan puheenjohtaja ja johtokunnan jäsenet
  • Lions Club Toijala-Akaa
  • Tampereen Pyrintö
  • Toijalan Pallo-49
  • Toijalan Valpas
  • Viialan Valtti

Pentti Ahlfors vastaa Toijalan Vauhdin johtokunnalle ja urheilutoimitsijoille esitettyyn haasteeseen ja haastaa Vauhdin naistoimikunnan.

Janne Pirttijoki vastaa Kari Uolamon esittämään haasteeseen ja haastaa edelleen Kalliomäen urheilumiehet Raimo Hietalan ja Eero Laihasen sekä SSAB Toijalan voimakaksikon Hannu Koukkarin ja Jouko Bisterin.

Tuulikki Moisio vastaa Kirsi Huillan haasteeseen urheilukilpailuissa toimitsijoina olleille ja haastaa Toijalan Vauhdin Kesän Kansallisiin aiemmin osallistuneet seiväshyppääjät Antti Kalliomäen ja Eemeli Salomäen valmennettavineen ja tukijoukkoineen.

Kari Uolamo vastaa Toijalan Vauhdin johtokunnan jäsenille esitettyyn haasteeseen ja haastaa edelleen seivässpesialistin Tero Kuparisen, seiväshyppääjä Matilda Koposen taustajoukkoineen, seiväshyppääjä Micke Jyrkisen taustajoukkoineen, urheilumies Janne Pirttijoen ja Toijalan Vauhdin yleisurheilijoiden tukijoukot.

Kirsi Huilla vastaa Vauhdin johtokunnan jäsenille esitettyyn haasteeseen  ja haastaa LC Toijala/ Arvo Ylpön sekä kaikki urheilukilpailuissa toimitsijoina olleet.

Tuulikki Moisio vastaa Vauhdin johtokunnan jäsenille esitettyyn haasteeseen ja haastaa edelleen vapaa-aikalautakunnan puheenjohtajan Antti Maijalan, teknisen lautakunnan puheenjohtajan Sirpa Hämäläisen sekä  Akaan Akaatin /Janne Salokannaksen.

Toijalan Pallo -49 vastaa haasteeseen ja haastaa edelleen TP-49 killan, Viialan Peli-Veikot, Kylmäkosken Veikot ja Akaan Iskun.

Tampereen Pyrintö ottaa haasteen vastaan ja haastaa edelleen patsashankkeeseen seuraavat henkilöt: Markku Perttunen Ikaalinen, Kalle Mäkelä Ikaalinen, Torsti Sirkesalo  Akaa, Taisto Laitinen Valkeakoski ja Timo Koskela Hyvinkää.

Keijo Anttonen vastaa Toijalan Vauhdin johtokunnan jäsenille esitettyyn haasteeseen ja haastaa edelleen Harri ja Maria Nurmisen sekä Toijalan Vauhdin ohjaajat.

Lions Club Toijala-Akaa vastaa haasteeseen ja haastaa edelleen Lions Club Toijalan, Akaa Rotaryklubin ja Toijala-Akaa Rotaryklubin.

Martti Miikkulainen vastaa Kari Uolamon haasteeseen ja haastaa edelleen kuntoiluryhmä Kondiksen jäsenet Saija Löflundin johdolla, koripallotuomari Timo Lammisen ja urheilun monitoimimiehen Eero Eskolan.

Toijalan Valpas vastaa haasteeseen ja haastaa edelleen Akaan kaupunginjohtajan Aki Viitasaaren ja Viialan Pyryn ja TUL:n puheenjohtajan, kansanedustaja Sirpa Paateron.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?