Minä ja Akaa –kesäkuvakisa käynnistyy

Akaan  kaupunki ja Akaan Seutu  järjestävät Minä ja Akaa –kesäkuvakisan. Etsimme persoonallisia kuvia, jotka kertovat arjesta Akaassa. Toivomme rentoa ja raikasta kuvausotetta sekä uusia näkökulmia kesäisestä kaupungista. Arvostamme uudenlaista lähestymistapaa esimerkiksi vetovoimaisten matkailukohteidemme ikuistamisessa. Odotamme, että kisaan osallistuvat kuvat on otettu kesän 2015 aikana. Myös mobiililaitteella tai kännykällä otetut kuvat ovat tervetulleita.

Kesäkuvakisa on käynnissä 1.7. – 31.8. Kukin osallistuja voi lähettää kilpailuun yhden kuvan. Kuvat toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen kilpailu@akaa.fi 31.elokuuta mennessä. Kuvan mukaan voi liittää pienen kuvauksen kuvasta ja paikasta, jossa se on otettu. Hyödynnä myös sosiaalista mediaa ja jaa kuvasi muiden iloksi aihetunnisteella #minäjaakaa.

Osallistuessaan kilpailuun kuvaaja antaa kuvan käyttöoikeudet Akaan kaupungin markkinointiin. Näin ollen kuvissa esiintyviltä henkilöiltä tulee olla lupa kuvan julkaisuun. Voittajakuva julkaistaan myös Akaan Seudussa.

Kisa käydään alle 12-vuotiaiden ja yli 12-vuotiaiden sarjoissa. Jälkimmäisessä sarjassa ei ole yläikärajaa. Lasten sarjassa pääpalkintona voittajalle on luvassa potkulauta. Yli 12-vuotiaiden sarjassa voittaja saa 100 euron lahjakortin valitsemaansa akaalaiseen liikkeeseen.

Akaan kaupungin ja Akaan Seudun edustajista koostuva raati valitsee kuvakisan voittajat syyskuussa 2015.

 

Kommentointi on suljettu.