Toijalan Pallo jäi tasapeliin

Topasta parhaana palkittiin Ville Myllylä (vas.). Muut kuvassa olevat Topan pelaajat ovat Jirka järvi ja joukkueen kapteen Jukka-Pekka Jyrämö.
Topasta parhaana palkittiin Ville Myllylä (vas.). Muut kuvassa olevat Topan pelaajat ovat Jirka järvi ja joukkueen kapteen Jukka-Pekka Jyrämö.

Toijalan Pallo-49 jäi tasapeliin, hallinnasta ja hyvistä tekopaikoista huolimatta. Akaalaiset kohtasivat jalkapallon nelosdivisioonassa Urjalan Palloseuran Toijalan Keskusurheilukentällä viime lauantaina. Ottelu päättyi lopputulokseen 2-2 (1-1).

Huolimatta siitä että Urjalan Palloseura tuli peliin lohkon hännänhuippuna, se ei myynyt nahkaansa halvalla.

UrPS otti johdon jo 8 minuutin pelin jälkeen. Topa ei maalinedustan ruuhkaa saanut purettua, niinpä pallo löytyi lopulta maalin perukoilta. Janne Ahtosaari viimeisteli alanurkkaan.

Kyllähän Topa ottelun hallinnassaan piti, ja  Palloseuran maalivahti Tomi Koivula pysyi täystyöllistettynä. 43 minuutilla ahkeruus lopulta palkittiin. Ilari Rantalan keskityksen puski ylänurkkaan Toni Niskala. Urjalalaiset puolustivat maaliaan tiiviisti, lihamuurin rikkominen oli kotijoukkueelle aika vaikeaa. Ja Koivulan reaktiotorjunnat pitivät numerot tasoissa.

Tunnin kohdalla Topan laitapakki Jyri Erkkilä murtautui vieraiden rankkarialueen rajalle. Pallo Jesse Järvelle, joka kiersi pakin ja laukoi takanurkkaan, 2-1.

Sitkeä vierasjoukkue ei kuitenkaan ilman pistettä Akaasta lähtenyt. Topan maalivahti Jukka Saari lähti vastaan vieraiden läpisyöttöä. Janne Ahtosaari ehti kuitenkin palloon ensin ja kuljetti pelivälineen tyhjään maaliin.

Lauantaina Topa ei ihan päässyt edellispelien vireeseen. Hallintaa oli, mutta viimeinen silaus puuttui. Urjalan Palloseura nousi tuloksen ansiosta pois jumbosijalta.

Naapurikunnan edustajat ovat heikosta sijoituksesta huolimatta pelanneet tasaisia pelejä. UrPS ei siis vielä suinkaan ole varma putoaja.

TP-49:n kokoonpano UrPS-ottelussa oli Jukka Saari, Ville Myllylä, Toni Niskala, Jukka-Pekka Jyrämö (c), Jyri Erkkilä, Ilari Rantala (46. Joonas Pietikäinen), Jirka Järvi, Joonas Saariniemi, Ville Ojala (65. Sampsa Laakso), Jesse Järvi, Mikko Alahäivälä.

Pikkuvammojen jälkeen Toni Niskala (edessä) teki paluun Topan takalinjoille.
Pikkuvammojen jälkeen Toni Niskala (edessä) on tehnyt vahvan paluun Topan takalinjoille.

Ottelussa sai varoituksen Topan Sampsa Laakso. Akaalaisista palkittiin Ville Myllylä ja urjalalaisista Tomi Koivula. Raati jakoi tähdet Topan parhaille. Kolme tähteä sai Ville Myllylä, kaksi tähteä Toni Niskala ja yhden Jukka-Pekka Jyrämö. Raatiin kuuluivat Kari Ojala ja Juri Virtanen.

 

Peli-Veikot jäi nollille Valkeakoskella

Toijalan Pallo-49:n kakkosjoukkue Peli-Veikkojen otteet vieraspeleissä eivät ota sujuakseen. 13.kesäkuuta Roukon kentällä Valkeakoskella FC Pisa löi akaalaiset 3-0. Peli-Veikkojen seuraava ottelu viitosdivisioonassa pelataan 3.heinäkuuta. Viialan Urheilukentälle vastustajaksi saapuu FC Rellu.