Akaan Kalevalaiset ja Akaan Kuvataiteilijat haastetaan vihdantekoon

Kaikkien tuntema erämies Heikki Koivisto ei ole arvioimassa vihtoja ensimmäsitä kertaa.
Vihtavestivaalien tuomarina on toiminut muun muassa erämies Heikki Koivisto .

Tarttis-maaseututorilaiset haastavat Akaan Kalevalaiset, Akaan Kuvataiteilijat, Kameraseura 74 Valkeakosken, Pirttikosken koulun kummit, Saarioispuolen Kulttuuriyhdistys Sillan ja Valkeakosken Kuvataiteilijat kahden henkilön joukkuein vihdantekoon maanantaina 7. heinäkuuta kello 18 alkaville Vihtavestivaaleille Tarttilan koulun pihaan.

Järjestäjät tuovat paikalle vihdakset ja puukot sekä kutsuvat asiansa osaavat tuomarit arvioimaan työn tulokset. Myös omat ainekset ja työvälineet ovat sallittuja. Jokaisen joukkueen odotetaan valmistavan kisan aikana kaksi vihtaa. Vihtamestari antaa ennen kisan alkua vihjeitä oikeaoppisen vihdan teosta.

Kun tuomarit ovat arvioineet vihdat, huutokaupataan ne Valkeakosken-Sääksmäen Sotaveteraanien hyväksi.

Järjestäjät odottavat haastettujen ilmoittavan osallistumisesta 23. kesäkuuta mennessä Pekka Hovilalle numeroon 040 547 2030.