Kuorolaisille vuosimerkkejä

Kuvassa merkinsaajia. Kuva: Hele Ali-Löytty.

Kuvassa merkinsaajia. Kuva: Hele Ali-Löytty.

Viialan kirkossa oli helatorstaina onnistunut seurakunnan kuorojen perinteinen Kevätmusiikki. Tilaisuudessa jaettiin myös kuorolaisille Suomen kirkkomusiikkiliiton vuosimerkkejä. Kaksivuotismerkin saivat Hilma Helin, Kerttu Niinimäki, Siiri Järvinen, Tuure Tippa, Mariella Heinonen, Juuli Haapakoski, Manta Juomoja, Hanna Keski-Petäjä, Salla Kivistö, Erno Koipio, Petja Kopperoinen, Veera Lintunen, Maria Lunti, Sirpa Laine, Sari Vikman ja Mira Koivunen.
Viisivuotismerkin saivat Tiiu Huusko, Markus Kuusinen Virpi Lintunen, Tuija Maijala, Kaisa Mikkonen, Helena Jouppi ja Sauli Kinnunen. Kymmenenvuotismerkin saivat Jenny Mustikka ja Anita Ojala.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?