Mikään ei riitä!

Varsin usein, myös tämän lehden sivuilla näkee valittajien narisevan asiasta kuin asiasta. Hyvinvointiin tottuneina olemme saanet tähän asti yhteiskunnalta lähes kaiken ilmaiseksi, siis muiden maksamina. Vanhemmat purkavat tuntojaan kun heidän jessikat ja jusuiivarit eivät pääsekään koulukyydillä kouluun ja takaisin. Nuorelle koululaiselle, jonka koulumatka kestää pyörällä muutaman minuutin, on turha vaatia taksia kotiportilta hakemaan nassikka kouluun.

Pyörällä liikkuvien terveys pysyy hyvänä, eivät ole ensimmäisenä vaatimassa pääsyä lihavuusleikkaukseen, myöskään ilmaisia diabeteslääkkeitä ei tarvita.

Meidän vanhempien asenne ihmetyttää, kun vaadimme lähes kaikkea ilmaiseksi liittyen terveyspalveluihin. Omalla elämäntyylillä voimme jo paljon vaikuttaa siihen, ettei tarvita hoitajien ja lääkäreiden palveluita. Mikäli tarvetta tulee, hyvää hoitoa ja opastusta saavan on hyvä maksaa pyydetty hinta, mukisematta.

https://mail.google.com/mail/b/302/u/0/images/cleardot.gif

Toni Lajos

Kommentointi on suljettu.