Peli-Veikot haki pisteet Ahvenisjärveltä

Jalkapallon viitosdivisioonan lohkossa 1 pelaava Toijalan Pallo -49:n kakkosjoukkue Peli-Veikot otti toisen voittonsa sarjassa viime lauantaina. Tampereen Ahvenisjärven kentällä kotijoukkue TKT KooTee kärsi 1-3 (0-1) -tappion. Taukojohto akaalaisille tuli 21:nnellä minuutilla syntyneellä Jesse Isohuhdan maalilla.

Kuusi minuuttia myöhemmin tamperelaisten Jari Saarinen lensi ulos. Ehkä tämä osittain helpotti Peli-Veikkojen urakkaa. TKT KooTeen Tero Niiranen tasoitti, kun pelattu oli 61 minuuttia. Tero Tromstedt vei 68:nnella minuutilla Peli-Veikot uudelleen johtoon. Ja loppunumerot taiteili Tuomas Jokinen, kun pelattu oli 86 minuuttia.

Peli-Veikkojen seuraava peli on 9.5. kello 18.30 alkaen Parolan pallokentällä. Vastassa on Parolan Visa.