Omakotitaloon tunkeuduttiin Toijalassa

Kolmen hengen seurue rikkoi ulko-oven ja tunkeutui omakotitaloon Savikontiellä Toijalassa loppiaismaanantaina illalla kello 21.30 jälkeen. Yksin asuvalta asukkaalta tunkeutujat veivät vanhan kameran sekä rahaa lompakosta. Asukasta oli myös lyöty kerran nyrkillä ja pidetty kiinni. Asukkaan mukaan seurueeseen kuului kaksi miestä ja nainen. Tekijät ovat olleet mahdollisesti liikkeellä farmariautolla. Valkeakosken poliisi on kiinnostunut tapaukseen liittyvistä havainnoista.

Taas murto Viialan apteekkiin

Viialan apteekki on joutunut taas murron kohteeksi. Liikkeeseen murtauduttiin loppiaismaanantaina 6.1. vähän ennen aamuseitsemää. Sisään mentiin heittämällä pyöräteline läpi ikkunan. Liikkeessä oli pengottu lääkelaatikoita ja viety jonkin verran erimerkkisiä lääkkeitä.

Polkupyörävarkaat liikkeellä

Sorsatieltä Viialasta varastettiin 6.–7.1. rivitalon pihassa lukittuna ollut, 21-vaihteinen maastopyörä. Pyörä on väriltään sininen. Toijalan rautatieasemalta ratapihan puoleisesta pyörätelineestä vietiin keskiviikkoiltapäivällä 8.1. punainen naisten polkupyörä.

Tampereen suuntaan matkalla ollut lempääläläinen kuljettaja törmäsi peuraan valtatie 9:llä Kylmäkoskella Tipurin liittymän kohdalla tiistaina 7.1. ennen aamukahdeksaa. Auto vaurioitui törmäyksessä. Peura häipyi metsään.

 

Kommentit (2)

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?