Lahjoituksia seurakunnan diakoniatyölle

85Lahjoituspirkko-liisa nord, henna helminen, kirsti vimi
LC Toijala/Arvo Ylpön naiset ahkeroivat joulumyyjäisissä ja niistä saadulla tuotolla tukevat paikallista diakoniatyötä perheiden parissa. LC Toijala/Arvo Ylpön presidentti Pirkko-Liisa Parikka (vas.) ja rahastonhoitaja Kirsti Vimi (oik.) lahjoittivat 1500 euroa Akaan seurakunnan diakoniatyölle. Lahjoituksen vastaanottajana kuvassa keskellä on diakoni Henna Helminen.
Myös Toijalan Martat ovat lahjoittaneet myymistään myyjäistuotteista saamansa tuoton Akaan seurakunnan diakoniatyölle jouluavustuksiin. Kuvassa lahjoitusta luovuttamassa Hannele Korkiamäki (vas.), Anneli Kaukonen, Mervi Helle ja Pirkko Rantala (oik.). Diakoni Henna Helminen vastaanotti lahjoituksen.
Myös Toijalan Martat ovat lahjoittaneet myymistään myyjäistuotteista saamansa tuoton Akaan seurakunnan diakoniatyölle jouluavustuksiin. Kuvassa lahjoitusta luovuttamassa Hannele Korkiamäki (vas.), Anneli Kaukonen, Mervi Helle ja Pirkko Rantala (oik.). Diakoni Henna Helminen vastaanotti lahjoituksen. Kuvat: Jaana Viitakangas-Klemola.