Leijonat myyvät taas joulukuusia nuorten hyväksi

 

Tällä porukalla LC Toijala keräsi kuusia myyntiin viime viikonloppuna.
Tällä porukalla LC Toijala keräsi kuusia myyntiin viime viikonloppuna.

LC Toijala jatkaa toistakymmentä vuotta jatkunutta kuusenmyyntiperinnettään. Joulukuusia myydään Toijalan Nesteellä Kurisjärventiellä niin kauan kuin puita riittää. Perjantaina ja lauantaina myynti laajenee Akaan Seudun Osuuspankin eteen aamuisin kello 9 alkaen. Kuuset toimitetaan ostajille kotiin, ja myynnistä saadut rahat annetaan entiseen tapaan paikallisen nuorisotyön hyväksi.

– Päätämme vuosittain, mihin rahat menevät. Olemme muun muassa tukeneet nuorisokahvila Manalaa, jakaneet stipendejä ja etsineet muitakin hyviä kohteita. Yleensä summa on ollut 1000–1500 euroa, kertoo LC Toijalan presidentti Risto Kalliainen.

LC Toijala/Ladyt puolestaan on kerännyt rahaa myymällä esimerkiksi myyjäisissä jäsenten tekemiä tuotteita kuten sinappia ja kynttilöitä. Saaduista rahoista ladyt ovat antaneet Akaan kaupungin sosiaalitoimen kautta jaettavaksi kuusi 60 euron lahjakorttia.