Kuvatunnistajille arvottiin kahvipaketit

Akaan Seudussa 13.11. olleesta Toijalan Osuusmeijerin vuoden 1951 hallituksesta tunnistettiin yhtä lukuun ottamatta kaikki muut. Tunnistetut olivat nro 1. Ilmari Kantala, 2. Kalevi Sahramaa, 3. Ilmari Näsi ja 5. Viljo Nurmi, jotka kaikki olivat ammatiltaan maanviljelijöitä. Tunnistamatta on siis vielä nro 4, jonka arveltiin olevan meijerin johtaja, tietääkö joku tarkemmin?

Tämän syksyn kuvatunnistuksiin tuli noin 40 vastausta. Akaa-Seura päätti syyskokouksessaan 4.12. arpoa kahvipaketit kaikkien osallistuneiden kesken. Arpaonni suosi akaalaisia Liisa Knuutilaa (Toijala) ja Ulla Niemeä (Viiala) sekä Veikko Tiensuuta Lahdesta. Akaalaisten voittajien toivotaan noutavan kahvipakettinsa Akaan Seudun toimituksesta, mutta Lahteen lähtee postipaketti. Kiitos kaikille osallistujille!

Sinikka Soljamo

Akaa-Seura