Pappila voitti alakoulujen salibandymestaruuden

Pappilan voittajajoukkueessa pelasi poikia kolmosluokalta kuutosiin.

Finaalin varsinainen peliaika päättyi 3-3. Tässä maalintekovuorossa keltaliivinen Pappilan koulu.

Akaan alakoulujen joukkueet pelasivat viime viikolla salibandymestaruudesta Toijalan monitoimihallilla. Voiton vei Pappilan koulun joukkue, joka voitti finaalissa Nahkialan rangaistuskuljetuksilla.

Varsinaisen peliajan eli kahden 12 minuutin erän jälkeen tilanne oli 3–3. Nahkialan koulun ensimmäinen rangaistuskuljetus ei tuottanut maalia, mutta Pappilan Otto Kesonen harhautti vastustajan maalivahdin tyylikkäästi ja ratkaisi mestaruuden.

Kuudennelta luokalta olivat voittajajoukkueessa Kesosen lisäksi Ville Ahojoki, Paavo Haapamäki, Alfred Helenius, Jesse Ojala, Samuli Ahvenjärvi ja Eetu Kandolin. Viitosista mukana oli Joonas Toivonen, nelosista Santeri Niskala ja kolmosluokkalaisista Väinö Kautto ja Aleksi Sorsa.

Voittajien mukaan turnaus oli mahtava matka, ja tavoitteena oli voitto. Mitään erityistä taktiikkaa Petri Koiviston valmentamalla Pappilan koulun joukkueella ei ollut, ja finaalissakin ainoana jarruna oli pelaajien mukaan vastustajan suorittama jatkuva huitominen.

Teemu Hytönen pyssytti useamman maalin Rasin koululle joukkueen viimeisessä ottelussa.
Teemu Hytönen (vas.) pyssytti useamman maalin Rasin koululle joukkueen viimeisessä ottelussa.
Alakoulujen salibandyturnauksen järjesti Nahkialan koulu. Tulospalvelusta huolehtivat Jasmi Torkkel (vas.) ja muut kuudennen luokan tytöt.