Viiala-seuran hallitus valitsi toimihenkilöt

Viiala-seuran uusi hallitus piti ensimmäisen kokouksensa 20. marraskuuta ja valitsi varapuheenjohtajaksi Heikki Tuokon. Sihteerinä toimii Inkeri Laitinen, ja taloudenhoidosta ja jäsenasioista vastaa Orvokki Virtanen. Aiemmin valittu Leena Paananen johtaa puhetta hallituksen kokouksissa. Henkilövalinnat koskevat vuotta 2014.

Kokouksessa suunniteltiin ja visioitiin myös ensi vuoden ja tulevien vuosien toimintaa. Seura haastattelee joitakin vanhoja viialalaisia muistitiedon tallentamiseksi. Haastateltavaksi voi myös ilmoittautua itse.

Viialan hautausmaasta ja Viialan alueella sijaitsevista patsaista ja muistomerkeistä on Kirsti Käki laatinut erittäin ansiokkaan yhteenvedon, jota hyödynnetään mahdollisissa kiertoajeluissa ja suunnitellussa opastoiminnassa. Luvassa on myös muita tapahtumia, joista tiedotetaan aikanaan.

Tärkeätä olisi saada innokkaita ja aktiivisia ihmisiä mukaan hallituksen ulkopuoleltakin. Yleisessä kokouksessa oli paljon ihmisiä, joiden panos ja tiedot ja taidot olisivat arvokkaita seuran toiminnassa. Esipainettuja tilisiirtolomakkeita ja maksuohjeita jäseneksi liittymistä varten toimitetaan lähiaikoina eri pisteisiin Viialassa. Ainakin kirjasto on luvannut pitää niitä esillä.

 

Inkeri Laitinen