Piirtäen ja askarrellen joulun tunnelmaan

Aava, Julienna, Minttu ja Enni tekivät 4–5–vuotiaiden päiväkerhossa tonttuaiheisia piirroksia vesiväreillä lastenohjaaja Berit Joen johdolla Toijalassa. Kuva: Jaana Viitakangas-Klemola
Aava, Julienna, Minttu ja Enni tekivät 4–5–vuotiaiden päiväkerhossa tonttuaiheisia piirroksia vesiväreillä lastenohjaaja Berit Joen johdolla Toijalassa. Kuva: Jaana Viitakangas-Klemola

Akaan seurakunnan lasten kerhoissa valmistaudutaan jouluun täydellä tohinalla. Kerhohetkissä piirrellään ja askarrellaan monenmoista jouluun liittyvää. Marraskuisena keskiviikkona 4–5–vuotiaat päiväkerholaiset tekivät tonttupiirroksia Toijalan päiväkerhotilassa.

Lapset puhkuivat intoa joulun odotukseen. Monet ovat jo kirjoittaneet joulupukille lahjatoiveita tai ainakin aikovat kirjoittaa. Seurakunnan kerhossa muistutetaan myös, että joulu on Jeesus-lapsen syntymäjuhla. Sen sanoman äärelle pyritään hiljentymään kaiken tohinan keskellä.

Jaana Viitakangas-Klemola