Hilkka Heinonen jatkaa Viialan Eläkkeensaajien puheenjohtajana

Hilkka Heinonen toimi 16 vuotta Viialan Eläkkeensaajien sihteerinä, ja nyt toista vuotta yhdistyksen sihteerinä.
Hilkka Heinonen toimi 16 vuotta Viialan Eläkkeensaajien sihteerinä, ja nyt toista vuotta yhdistyksen sihteerinä.

Viialan Eläkkeensaajien syyskokous valitsi Hilkka Heinosen jatkamaan edelleen yhdistyksen puheenjohtajana. Varapuheenjohtajana on Juhani Innala, sihteerinä Kaarina Hakala ja taloudenhoitajana Kari Salo. Muut hallituksen varsinaiset jäsenet ovat Kirsti Kristeri, Terttu Härmä ja Eero Ahola. Varajäseniä ovat Sirkku Vuorijärvi, Elli Siren, Juhani Salonen ja Erkki Baldauf. Hallitus kokoontuu varajäsenineen.

Toiminnantarkastajaksi valittiin Maire Ilomäki ja varalle Mervi Ilomäki. Opintosihteerinä ja kotisivujen hoitajana jatkaa Kari Salo, jäsenasioita hoitaa Elli Siren ja liitoon tiedottaa Kari Salo. Piirihallitukseen ja liittokokousedustajaksi valittiin puheenjohtaja.

Viialan Eläkkeensaajien vuosi 2014 alkaa kansanedustaja Saara Karhun (sd) vierailulla tiistaina 7.1. kello 13. Tiistaina 21.1 vieraaksi tulee Ritva Mantela, joka kertoo kuinka tärkeää on omainen sairastavan läheisen tukena.

Eläkkeensaajien Keskusliitto on nimennyt tulevan vuoden teemalla ”Elinvoimaa yhdistyksissä”. Teemaa toteuttavat kerhot, jotka ovat avoimia kaikille eläkkeensaajille. Kerhoissa keskustellaan ja huolletaan omaa hyvinvointia monipuolisesti, käsitellään eri teemoja, ulkoillaan, retkeillään ja liikutaan.

Viialan Eläkkeensaajien kerhotoiminnasta löytyy laulua, liikuntaa, tasapainoa, bocciaa, curlingia, tuolijumppaa, joogaa, kuntosalia, senioritanssia, askartelua ja käsitöitä. Kirjallisuuskerhossa tutustutaan Esko Korkeamäen lahjoittamaan Työväen historian kirjastoon.

Emännät Kirsti Kristeri, Terttu Härmä Ritva Lahti ja Liisa Lingman laittavat jatkossakin joka toinen tiistai keittolounaan kaikille kerholaisille ja parittomilla viikoilla pullakahvit.

Viialan Eläkkeensaajat tekee perinteisen kolmen päivän kesäretken johonkin kotimaan kohteeseen viikolla 26. Retkivastaavana on Pertti Mäkinen. Hyvän mielen päivää vietetään 6.5. VPK:n Palokärjessä uiden, saunoen, pelaillen, joogaten, laulaen ja grillaillen.

Vuonna 2014 on Eläkkeensaajien Keskusliiton liittokokous, joka pidetään Jyväskylässä 10.–11.6. Viialan Eläkkeensaajat on vastuussa Pirkanmaan piirin kesäjuhlasta, joka pidetään Viialan Metsälinnassa 5.6.