FC Gepardilla tutut ongelmat

Toijalan Valppaan futsal-joukkue FC Gepardi hävisi taas vieraspelinsä. Tampereen piirin II-divisioonassa pelaava Gepardi otti selkäsaunan tällä kertaa Valkeakoskella viime lauantaina. Valkeakosken Koskenpoikien WFT murjoi akaalaiset parketin pintaan alle viidessä minuutissa. Ottelua oli pelattu 4.46, kun WFT johti peliä jo 4–0.

Gepardin Miikka Innala pääsi kaventamaan jakson puolivälissä. Avausjakso päättyi lopulta lukemiin 6–1. Näin toinen puolisko oli melkeinpä muodollisuus. Gepardi voitti sen 1–2, kun maaliin osuivat vielä Mika Lahtinen sekä Innala. Loppulukemat olivat WFT:lle 7–3.

Ryhtiliike on joukkueella paikallaan, kun tulevana lauantaina se kohtaa ilman pistemenetyksiä olevan Ylöjärven Ryhdin. Peli Toijalan Monitoimihallilla alkaa kello 13.

Hallissa pelataan toinenkin sarjaottelu. Piirin III-divisioonassa pelaava Kylmäkosken Veikot Team saa vastaansa Hervanta Sporting Teamin. Peli alkaa kello 16.

 

Jukka Koskinen