Kylmää kyytiä Kylmäkosken Veikoille

Kylmäkosken Veikot kärsi sunnuntaina Futsal-liigassa 9–1-vierastappion raaseporilaiselle ESC:lle. KylVe lähti ensimmäiselle jaksolle hyvällä jalalla ja loi useita laatupaikkoja. Viimeistely ei ollut kuitenkaan pelin tason vaatimaa luokkaa, ja pelin hallinta ei tuottanut haluttua lopputulemaa.

Kuin varkain ESC sai onnenkantamoisella Leijonien pelaajan kautta avausmaalin. Tämä kuitattiin heti seuraavassa vaihdossa Vesa Pajulan toimesta. Hyvän läpisyötön tarjoili J-P Jyrämö. Kotijoukkue päästettiin vielä johtoon jakson lopussa.

Toinen jakso oli nopeasti ohi. ESC käytti sekä onneaan ja Leijonien ylihyökkäämistä hyväkseen kerta toisensa jälkeen. Vastahyökkäysmaalit kilahtelivat jatkuvasti pelikurin menettäneen Leijonalauman pitseissä. Näin KylVen kautta aikain synkin isänpäivä sai päätöksensä 9–1-lukemin.

– Tulos puhuu puolestaan. Toinen jakso oli meille murhaava. Mikään ei onnistunut, ei sitten mikään. Nyt kerätään itsemme ja otetaan taas opiksi. On helppo sanoa, että tästä on vain yksi suunta, eli pohjalta ylöspäin, manasi maansa myynyt valmentaja Pauli Jokinen.

Kylmäkosken Veikkojen seuraava peli on lauantaina 23.11. kello 15. Vastassa on Oulun Tervarit, joka on tällä hetkellä liigassa toisena. KylVe on liigassa yhdestoista.