FC Gepardi pelaa lauantaina monitoimihallilla

Toijalan Valppaan futsal-joukkue FC Gepardi on aloittanut Tampereen piirin kakkosdivisioonan neljällä vieraspelillä. Tulevana lauantaina joukkue pääsee viimein esiintymään kotiyleisölleen.

Sarja alkoi kahdella tappiolla. Sunnuntaina 20. lokakuuta Kangasalan Voitto–Gepardi päättyi 8–3, ja Lauantaina 26. lokakuuta Nastolan Nasta voitti Gepardin 7–2. Perjantaina 1. marraskuuta tuli ensimmäinen sarjapiste Ilves FS kakkosjoukkueen vieraana. Peli päättyi lukemiin 6–6. Gepardi kiri kahden maalin takaa tasoihin viimeisen puolentoista minuutin aikana. Maaleja Gepardille tekivät Juha Hevonoja 2, Jesse Järvi 2. Maalin mieheen tekivät Toni Niskala ja Kim Lingman.

Lauantaina 9. marraskuuta Pihlavan Työväen Urheilijat oli taas vahvana kotikentällään. PTU löi alkutahdit peliin nopeasti, ja tilanne oli avauspuoliskon jälkeen jo 4–1. Molemmat joukkueet osuivat kahdesti toisella jaksolla. Näin syntyivät loppunumerot 6–3 PTU:lle. Gepardista onnistuivat Ville Ojala, Samu Jouppi ja Toni Niskala.

ACE 2 lauantain vastustaja

Lauantain kotiavauksessa vastustajana on tamperelainen AC Estudiantesin kakkosjoukkue. ACE 2 on kymmenen joukkueen kakkosdivisioonassa kerännyt Gepardin tavoin yhden pisteen. Ennakkoasetelmat ovat siis suhteellisen tasaiset. Kotiotteluihin tosin on lähdettävä voitto mielessä, ja siihen Gepardilla pitäisi olla täydet mahdollisuudet.

Varsinkin puolustuspää on tilkittävä hyvin tiiviiksi. Joukkueen neljässä pelissä päästämät 27 maalia kielivät ongelmakohdan numero uno.

Peli alkaa Toijalan monitoimihallilla lauantaina 16. marraskuuta kello 16.