Akaa-Volleylle kahden pisteen voitto Enonkosken Pyrinnöstä

Enonkosken hyökkäys päätyy Akaa-Volleyn  ulottuvaan torjuntaan Adjete Agnithey – Arttu Löfgren. Akaan passari Hasse Mattilan varmistus on tällä kertaa turha. Kuva Markku Ruonala
Enonkosken hyökkäys päätyy Akaa-Volleyn ulottuvaan torjuntaan Adjete Agnithey – Arttu Löfgren. Akaan passari Hasse Mattilan varmistus on tällä kertaa turha. Kuva Markku Ruonala

Lauantaina 26.10. saapui Viialan palloiluhalliin Akaa-Volleyn vieraaksi Enonkosken Pyrintö. Ottelutuloksen osalta palattiin akaalaisittain arkeen. Jälleen tahkottiin täydet viisi erää, ennen kuin voittaja oli selvillä. Tällä kertaa kaksi pistettä jäi Akaaseen lukemin 3–2 (25–19, 16–25, 20–25, 25–22, 15–10) ja Enonkoskelle lähti siis 5-eräisen ottelun jäännöspiste.

Akaa-Volley on nyt pelannut runkosarjaa kuuden ottelun verran ja neljä niistä on venynyt 5-eräisiksi.

– Hyvä että pojat saa pelata eikä käy valmennuspenkilläkään olo liian yksitoikkoiseksi, kommentoi Akaan valmentaja Risto Lahti pelin jälkeen tuntemuksia pilke silmäkulmassa.

– Voitimme ensimmäisen erän hieman ”liian helpolla”, ja vaikka kuinka koetimme painottaa erätauolla Enonkosken vahvuutta, lähti joukkue liian kevyesti toiseen erään. Enonkosken passari-hakkuriakseli toimi todella vakuuttavasti. Onneksi pariin viimeiseen erään saimme ryhtiä otteisiimme ja saimme tärkeät pisteet kotiin, Lahti jatkoi.

Lauantaina Akaa-Volleyn hahmo oli hakkuri Arttu Löfgren, joka vaativalla tontillaan alkaa päästä pelirytmiin mukaan. Onnistumiset ruokkivat pelimiehen itseluottamusta ja korkealta hyökkäävä Arttu lunastaa vähitellen häneen kohdistettuja odotuksia. Myös Akaan Jimmy Hernandez sekä Adjete Agnithey olivat tuttuun tapaan pelipäällä ja hyökkäystehot olivat molemmilla normaalilla tasolla.

Sarja jatkuu tasaisena ja kolmannesta ylemmän jatkosarjan paikasta käydään tiukkaa taistelua. Tällä hetkellä Mikkeli ja TKT ovat aavistuksen karussa, mutta kolmannelle paikalle tarjolla on Akaa-Volleyn lisäksi kolme muutakin porukkaa. Mitä vaan voi kuitenkin vielä tapahtua, koska runkosarjan puoliväli taittuu tulevana viikonloppuna.

Akaa-Volleyn pelit jatkuvat viikonloppuna sekä vieras- että kotiottelulla. Lauantaina on vieraspeli Lahden suunnalla, jossa vastaan asettuu Salpis ja sunnuntaina pelataan kotisalissa Vantaan Lentopalloa vastaan. Kotipeli on Viialan palloiluhallissa ja alkaa kello 13.

 

 

Miesten ykkössarja, runkosarja, lohko 2

Sarjataulukko                                                          Ottelut                Pisteet

Mikkelin Passarit                      7                           19

Tampereen Kisatoverit            7                           16

Akaa-Volley                                6                           10

Vantaan Lentopallo                   6                           8

Susiraja Volley, Liperi              6                           8

Enonkosken Pyrintö                 6                           7

Huki Jyväskylä                          5                           2

Salpis                                           5                           2

 

 

Enonkosken hyökkäys päätyy Akaa-Volleyn  ulottuvaan torjuntaan Adjete Agnithey – Arttu Löfgren. Akaan passari Hasse Mattilan varmistus on tällä kertaa turha. Kuva Markku Ruonala