Choralelta uusi single Kuule mua

76choraleAkaalaislähtöinen dance-yhtye Chorale on julkaissut uuden digisinglen Kuule mua. Kappaleen on säveltänyt Choralen Markus Ahola. Ahola vastaa myös sanoituksesta yhdessä Minna Immosen kanssa.

– Kuule mua on suomenkielistä eurodance-musaa, jossa on vaikutteita itämaisista rytmeistä, mikä on uutta Choralelle. Kappale kertoo kaukorakkaudesta, joka syntyy kun nainen kesälomareissulla törmää tummasilmäiseen mieheen, Ahola kuvailee.

Choralen vakiokokoonpanoon kuuluu Markus Aholan lisäksi laulaja Susannah. Viime aikoina kaksikko on keikkaillut harvakseltaan, koska laulaja on viimeisillään raskaana. Seuraavan kerran Chorale lähtee keikalle joulukuussa.

Choralen tavoitteena on saada toinenkin sinkku ilmoille vielä tänä vuonna ja koko levyllinen ensi vuoden alkupuolella. Tuleva levy on yhtyeen kolmas. Sen sävellyksistä vastaa Markus Ahola. Sanoituksiin on osallistunut myös laulaja Susannah. Levylle on tulossa myös yksi coverbiisi, jos lupa sille järjestyy. Levytyssopimus yhtyeellä on levy-yhtiö AXR:n kanssa.

Choralen uuden digisinglen Kuule mua voi kuunnella Spotifyssä ja Youtubessa.  Tulevana perjantaina 18.10. yhtye on radio NRJ:ssä Tuottaja Jääskeläisen vieraana kello 20.