Metsänväen nukketeatteria perhepäivähoitolapsille

Joukko Toijalan perhepäivähoitolapsia kävi perjantaina katsomassa nukketeatteriesityksen Metsänväen syyspuuhia Toijalan Sampolassa. Esityksessä seikkailivat keijut, peikko, orava, muurahainen ja heinäsirkka viuluineen. Esityksen käsikirjoituksesta ja rekvisiitasta vastasi Rautalan päiväkodin hoitaja Virpi Jääskeläinen. Avukseen hän oli saanut Riitta Suomisen, Irmeli Räisäsen, Kirsti Pulakan ja MarjaLiisa Järvisen.

Nukketeatteriesitykseen osallistuivat Riitta Suominen (vas.), Irmeli Räisänen, Marja-Liisa Järvinen, Virpi Jääskeläinen ja Kirsti Pulakka. Perhepäivähoitolapset saivat esityksen jälkeen tutustua myös lähemmin metsänväkeen.
Nukketeatteriesitykseen osallistuivat Riitta Suominen (vas.), Irmeli Räisänen, Marja-Liisa Järvinen, Virpi Jääskeläinen ja Kirsti Pulakka. Perhepäivähoitolapset saivat esityksen jälkeen tutustua myös lähemmin metsänväkeen.