120 osallistui polkupyöräsuunnistukseen

Perinteinen Akaan polkupyöräsuunnistus aktivoi jälleen liikkumisesta kiinnostuneita henkilöitä pyöräilemään ja etsimään eri paikkoihin asetettuja rasteja. Palautettuja rastikarttoja kertyi tänä vuonna 120, joka on miltei sama määrä kuin vuonna 2012. Kartan palauttaneista kaikki rastit oli kiertänyt kaikkiaan 58 henkilöä, ja loput 62 henkilöä olivat etsineet vähintään 10 rastia.

Kaikkien kartan palauttaneiden ja vähintään 10 rastia löytäneiden kesken arvottiin 50 euron ja 100 euron lahjakortit Akaan Tokmannille. 100 euron lahjakortin on arvonnassa voittanut Risto Koskela, ja 50 euron lahjakortin voitti Satu Torenius. Näkymä-huivit voitti Juuso Hyvärinen ja Paul Välimaa sekä Akaan kaupungin heijastimet Terhi Virevesi-Risku ja Eeva Toivonen.

Akaan liikuntatoimi onnittelee voittajia ja kiittää kaikkia suunnistukseen osallistuneita aktiivisuudesta. Polkupyöräsuunnistus jatkuu ensi kesänä. Hyviä vinkkejä rastin paikoiksi voi esittää Akaan liikuntatoimeen.

Riitta Lehtonen