Nälkäpäivänä kerättiin euroja hätäapuun

Suomen Punaisen Ristin tärkein vuotuinen keräysoperaatio on jälleen onnistuneesti takanapäin. Toijalan osaston keräystulos tuotti tänä vuonna 4 528,11 euroa. Varat on jo siirretty lyhentämättöminä Katastrofirahaston tilille.

Nyt toista kertaa järjestetty haasteluonteinen kävelytapahtuma kokosi torstaina parisenkymmentä reippailijaa hyvän asian puolesta. Kävelyreitti kulki keskustan tuntumassa ja kävelyn päätteeksi oli mahdollista pudottaa osallistumismaksu keräyslippaaseen.

Keräys toteutettiin lipaskeräyksenä paikallisissa marketeissa ja kouluilla ja lisäksi lauantaina myytiin hernekeittoa osaston toimitilalla.

Operaatioon osallistui tänäkin vuonna monta vapaaehtoista niin kerääjinä kuin keräyksen järjestelijöinä. Kerääjiä oli mukana kaikkiaan 36 ja osa heistä päivysti lippaan ääressä parikin kertaa. Lisäksi osa vapaaehtoisista oli mukana tapahtumien järjestelyissä. Lauantaina osasto sai avuksi jo monta vuotta yhteistyötä tehneitä reippaita partiolaisia, jotka kiersivät lippaiden kanssa keskusta-alueella. Partiolaisista keräykseen osallistui kaikkiaan 12 vapaaehtoista.

SPR:n Toijalan osasto lähettää kiitokset kaikille lahjoittajille, vapaaehtoisille, keräykseen ja tapahtumiin osallistuneille ja yhteis-työkumppaneilleen keräyksen onnistumisesta.

 

Sirpa Koivisto

puheenjohtaja

Mika Lohi

keräysjohtaja