Erittäin tärkeä tiedotus

Me Viialan Naisvoimistelijat olemme myyneet vanhan pianomme.  Tarvitsisimme nyt välttämättä uuden tilalle. Mutta kukkaromme on melkein tyhjä. Kukkaromme täyttämiseksi olemme ajatelleet suuren maailman tyyliin kirpputorin 10.11.63.

Tällaisen suurisuuntaisen yrityksen aikaansaamiseksi tarvitsisimme, hyvät viialalaiset, Teidän apuanne.  Tarkistakaapa vinttinne ja komeronne. Sieltä varmasti löytyy yhtä ja toista sellaista, mitä ette itse tarvitse, mutta millä me voisimme hankkia muutaman kallisarvoisen pennin.

Esitämme hartaan pyyntömme. Kun reipas voimistelijatyttö saapuu luoksenne, älkää käännyttäkö häntä ovelta. Antakaa hänelle mitä olette löytäneet. Olemme ”kaikkiruokaisia”. Meille kelpaa vanhat ja uudet, jalkineet, taloustavarat, tekstiilit ym.

Koska piano on välttämätön seurallemme sekä usein muille Yhteistalon juhlasalin käyttäjille rohkenemme toivoa myönteistä suhtautumista niin keräykseemme kuin myyjäisiimmekin.

Samalla muistutamme, että voimisteluharjoitukset jatkuvat entiseen tapaan. Uudet ja entiset jäsenet, tarvitsemme Teitä voimisteluharjoituksissa ja kirpputorin järjestämisessä.

Syksyn ja talven naisten sukkien muotiväri paljastettu

Syksyn ja talven 1963–64 naistensukkien kansainvälinen muotiväri paljastettiin äskettäin Helsingissä. Uusi muotiväri on nimeltään Eurocolor-Zibeline. Zibeline-väri valittiin viime marraskuussa Pariisissa 12 Euroopan maan edustajien toimesta kaikkiaan 37 väriehdotuksen joukosta. Zibeline (jonka ranskalaiset ääntävät ziblin) on tummahko ruskea, aikaisemmasta Eurocolor-väreistä se muistuttaa lähinnä Caramelia, mutta ei ole yhtä paljon punaiseen vivahtava. Zibeline on suomeksi soopeli.