Akaaseen pitäisi perustaa kauppakeskus

Jos Akaassa olisi kauppakeskus, Akaassa kävisi eri paikkakunnilta ihmisiä. Akaalle kertyisi paljon enemmän rahaa, kun ihmiset kävisivät kauppakeskuksessa ja ostelisivat kaikenlaisia esineitä ja ruokaa.

Kun ihmiset saisivat tietää kauppakeskuksesta, niin he saattaisivat käyttää myös muita Akaan palveluita. Akaassa on jo paljon ruokakauppoja, parturi-kampaamoita, leipomoita, baareja, ravintoloita, apteekkeja, lääkäreitä, pankkeja ja muita palveluita.

Monet käyttävät rahansa Ideaparkissa, koska siellä on monia vaate- ja urheilukauppoja. Jos Akaassa olisi kauppakeskus, jossa olisi vaate- ja urheilukauppoja, rahat jäisivät Akaaseen. Ja teinitkin tykkäisivät hengata siellä.

Toivon, että Akaaseen perustetaan kauppakeskus.

Jasmina Viitamäki

Kommentointi on suljettu.