Olohuoneessamme tapahtuu

Kaupunki on asukkaidensa olohuone – sanotaan. Asuminen Akaassa ja monet muut huomisen tapahtumat varmistavat, että akaalaisten olohuone on toimintaa täynnä.

Kaupunkilaiset kerääntyvät Toijalan torille ensimmäisiin Hunajahulinoihin, ympäristötaidenäyttely ja -tapahtuma Näkymä huipentuu Nahkialanjärven maisemissa, Viialan palloiluhallilla pelataan nuorten kansainvälistä Leomuovi- lentopalloturnausta, Toijalan yhteiskoululla järjestetään Asuminen Akaassa -messut, joihin liittyy myös lähes 40 kohteen yhtäaikaiset esittelyt eripuolilla Akaata.

Paikalliset kiinteistönvälittäjät ovat yhdistäneet voimansa ja järjestävät messuvieraille oivallisen mahdollisuuden tutustua Akaan erinomaiseen asunto- ja tonttitarjontaan joko messubusseilla tai omalla autolla liikkuen. Tapahtuman ilmaiset non-stop-messubussit kuljettavat messuvieraita asuntoesittelykohteiden, messupaikan, messuparkkipaikan (Matinpuiston alakenttä), Toijalan ja Viialan torien sekä Toijalan rautatieaseman väliä. Osana tapahtumaa kaupunki esittelee laajaa tonttitarjontaansa muun muassa Männikössä.

Tapahtumarikas päivä huipentuu Toijalan Satamassa järjestettäviin Venetsialaisiin. Tapahtumien järjestäjät toivottavat niin akaalaiset kuin naapurimmekin sankoin joukoin tutustumaan olohuoneeseemme ja sen monipuoliseen tarjontaan.

Asuminen Akaassa -tapahtumaorganisaation puolesta.

 

Tuomo Smått

Kommentointi on suljettu.