Raamattuopetusta ja rukouskoulu tarjolla syksyllä 2013

Akaan seurakunta haluaa saada akaalaisia osallistumaan aktiivisesti seurakunnan toimintaan. Seurakunta panostaa tämän takia Raamatun-opetukseen, kuten se teki jo viime keväänä. Raamattu-opetus -luennot jatkuvat joka toinen tiistai Akaan seurakuntasalissa. Uutena mahdollisuutena seurakuntalaisille tarjotaan rukouskoulu, jonka tarkoituksena on olla apuna omassa rukouselämässä ja rohkaista toimimaan rukouspalvelijana. Myös rukouskoulu on tiistaisin eli vuorotellen Raamattuopetuksen kanssa.

Raamattuopetus Roomalaiskirjeestä on jo alkanut 13. elokuuta, mutta se jatkuu joulukuun puolelle asti. ”Uskosta – Uskoon” (Roomalaiskirje) raamattuopetusluennot pidetään Akaan seurakuntasalissa (Sontulantie 1) kello 18. Ilta sisältää opetuksen ja kahvitarjoilun.

Seuraavat luennot, aiheet ja luennoitsijat ovat; 27.8.  Hengen luoma uusi elämä (Room 8), Ensio Partanen; 10.9.  Jumalan lupaukset (Room 9), Rauli Helenius; 24.9. Pelastus on tarkoitettu kaikille (Room 10–11), Riina Saastamoinen; 8.10. Uusi elämä (Room 12), Mari Pakkanen; 22.10.   Kristittynä yhteiskunnassa (Room 13), Ensio Partanen; 5.11.  Armolahjat (Room 14), Rauli Helenius; 19.11. Hyvä sopu seurakunnassa (Room 15–16), Jari Turunen; 3.12. Yhteyden ilta. Rauli Helenius; 10.12. Joulujuhla.

Rukouskoulu – rukouksesta rohkaisuksi rukouspalveluun ja avuksi omaan elämään alkaa Akaan seurakuntasalissa 20. elokuuta kello 18. Rukouskoulun vetäjinä toimivat Seppo Lappalainen ja Eija Tauren. Iltaan kuuluu opetuskokonaisuus ja tarjolla on pientä purtavaa.

Luentoaiheet ja kerrat ovat; 20.8.  Hoitava rukous palvelutehtävänä, 3.9. Varustetut palvelemaan, 17.9. Parantuminen, 1.10. Rukouspalvelu käytännössä, 15.10. Henkivaltojen todellisuus, 29.10. Anteeksiantamisen merkitys, 12.11. Rukouspalvelu seurakunnassa, 18.11. alkaen Akaan kirkko auki aamuisin kello 8–9 rukousta varten.