Toijalan Vauhdin veteraaniurheilijat voittoihin Kuhmoisissa ja Tampereella

Toijalan Vauhdin Sauli Saunamäki voitti Tampereen veteraanikansallisissa yleisurheilukisoissa M55-sarjan keihään tuloksella 43,12. Toinen oli Jukka Järvinen Kunto-Pirkoista tuloksella 41,93 ja kolmas Hannu Rumbin Kunto-Pirkoista tuloksella 35,65. Kuhmoisten kansallisissa Toijalan Vauhdin Teemu Salminen voitti kuulan tuloksella 10,59 sarjassa M35. Toinen oli Jämsänkosken Ilveksen Jussi Peura tuloksella 10,34 ja kolmas Sami Engvist Kuhmoisten Kumusta tuloksella 8,97. Korkeudessa Teemu Salminen hyppäsi voittoon tuloksella 170. Jari Lehtonen Kuhmoisten Kumusta oli kakkonen tuloksella 158. M55-sarjassa Sauli Saunamäki voitti keihään tämän kesän ennätyksellään 45,06. Tosin sarja oli muutenkin lupaava vaikka kolme heitoista jäi mittaamatta. Toisena oli jälleen Jukka Järvinen myös kesän ennätyksellään 42,80 ja kolmas Kuhmoisten Kumun Markku Vataja 25,02. Veteraaniyleisurheilun SM-kilpailuihin Kajaaniin elokuun alussa ovat lähdössä Toijalan Vauhdista ainakin Sauli Saunamäki ja Arto Kemppainen.