Vesa Pajulalla jo 21 maalia

Toijalan Pallo-49 jätti Parolan Visan vallan maaleitta tämän kauden sarjaotteluissaan. Kauden avauksessa TP-49 pyöritteli Parolasta 0–3-vierasvoiton. Ja nyt viime lauantaina Toijalan keskusurheilukentällä olivat numerot akaalaisille 5–0 (3–0).

Yhden miehen show´ksi taas tämäkin peli meni. Toijalan Pallon Vesa Pajula takoi jo avausjaksolla hattutempun. Pelin 26:nnella minuutilla Pajulan komea vapaapotku meni muurin yli 25 metristä. 39. minuutilla kuljetuksen päätteeksi raju veto etuylänurkkaan. Etäisyyttä taas 25 metriä. Vielä jakson 45. minuutilla puolihuolimaton tuikkaus ja taukonumerot 3–0.

Sähäkkä kärki taiteili pujottelun päätteeksi neljännen osuman 62. minuutilla. Tyypillisin maali oli myös ottelun päätösmaali 66. minuutilla. Toijalan Pallon Ville Ojalan antaman kulmapotkun puski alanurkkaan Toni Niskala.

Pajula tuntuu viihtyvän Visa-otteluissa. Kaudesta 2011 Visa on kohdattu kuudesti. Pajula on näissä peleissä osunut 12 kertaa, ja tämän kauden kahdessa pelissä hän tulitti 7 maalia.

Kotijoukkue pääsi nytkin suhteellisen helpolla. Maalilla Jukka Saari oli työttömänä pitkät ajat. Ville Ojala ja Jyri Erkkilä hoitivat hommansa varmuudella. Visa putosi helposti eikä antanut kuvaa nelosdivaritason porukasta.

Maalejakin on porukka päästänyt yli 3 per matsi. Helteisessä säässä tuomari Jari Lappalainen helpotti itsensä ja muidenkin kentällä olevien oloa muutamalla ylimääräisellä juomatauolla.

Toijalan Pallon seuraava ottelu pelataan vasta 24.7. Toijalan keskusurheilukentälle saapuu rakas naapuriseura Valkeakosken Koskenpojat. Sähinää on luvassa, sillä Koskenpojat on pelannut laatuun käyvästi majaillen sarjan kakkosena.

TP-49-ParVi ottelun varoitukset: V: Ville Dahlman, Tatu Nordström, Niko Turkki. Palkitut: T: V. Pajula. V: Kaarle Keskitalo. Raadissa: Pekka Julin, liikuntapaikkamestari. Kari ”Vili” Viertola, TP-49:n toipilas huoltaja. Raati jakoi myös tähdet TP-49:n parhaille: 3 V. Pajula. 2 T. Niskala. 1 Mikko Tromstedt.

Jukka Koskinen

Vuoden huoltajaksi ehdolla oleva  Kari Viertola istui raadissa. Viertola on toistaiseksi sivussa huotajan tehtävistä loukattuaan jalkansa. Kuva: Juha Pietikäinen.
Vuoden huoltajaksi ehdolla oleva Kari Viertola istui raadissa. Viertola on toistaiseksi sivussa huotajan tehtävistä loukattuaan jalkansa. Kuva: Juha Pietikäinen.
Toijalan Pallon punapaitainen Ville Ojala oli tilanteissa hyvin mukana. Taustalla neljän maalin mies Vesa Pajula.
Toijalan Pallon punapaitainen Ville Ojala oli tilanteissa hyvin mukana. Taustalla neljän maalin mies Vesa Pajula.
Parolan Visa kaatui konkreettisesti Toijalan Pallon edessä. Tilanteessa mukana Toijalan Pallon Ville Myllylä.
Parolan Visa kaatui konkreettisesti Toijalan Pallon edessä. Tilanteessa mukana Toijalan Pallon Ville Myllylä.
Mikko Tromstedt hoiti puolustustehtävänsä tunnollisesti.  53topaVilleOjala
Mikko Tromstedt hoiti puolustustehtävänsä tunnollisesti.
53topaVilleOjala
Ville Ojalan keskitys lähtee kohti Parolan Visan maalia.
Ville Ojalan keskitys lähtee kohti Parolan Visan maalia.