Toimintakeskus hautasi kasvihuonehaaveet

Viialan toimintakeskus on toivonut kasvihuonetta jo vuosi sitten, mutta hanke on pysähtynyt byrokratian rattaisiin. Perusturvalautakunnan yhteistoiminta-alueen huhtikuun kokouksessa asia nostettiin taas esille, ja perusturvajohtaja Vesa Helinin sanottiin selvittelevän asiaa vanhus- ja vammaistyönjohtaja Leila Haakanan kanssa.

Toukokuun kokouksessa todettiin, että rakennusvalvonta ei ole antanut lupaa rakennukselle, vaan tilalle toivottiin kevytrakenteisempaa versiota.

Helinin näkemyksen mukaan hanketta ei ole haudattu, vaan asia etenee. Haakana puolestaan sanoo, että kasvihuone ei ole nyt ajankohtainen. Tulevaisuudessa voitaisiin harkita pienen kasvihuoneen hankkimista.

Toimintakeskuksesta kerrotaan, että asia on jo unohdettu eikä kasvihuoneen perään enää haikailla.