Tehotonta futista Sääksjärvellä

Lempäälän Kisa-futis aiheutti Toijalan Pallo-49:lle tämän kevään toisen tappion jalkapallon neljännessä divisioonassa.

Lempäälän Sääksjärven jalkapallonurmella viime sunnuntain lukemat olivat Lempäälälle 3–1(1–0).

LeKi:n pelaaminen oli hivenen selkeämpää ja hyökkäyssuuntaan pyrkivää. Sinipaitainen kotijoukkue meni johtoon jo viidennellä minuutilla. Kotijoukkueen sivurajaheiton jälkitilanteesta Samu Nevala kuljetti keskelle ja ampui vasurillaan yläriman alle 1–0.

Avausjakso oli LeKi:n. Topa nyhjäsi palloa paljon alaspäin, eikä selkeitä hyökkäyksiä juurikaan näkynyt. Vaikka kotijoukkue veikin toisen jakson 2–1, vieraat saivat hetkittäin hyvää painetta hyökkäyspäähän. Hyviltäkin näyttäneet hyökkäystilanteet vieraat tuhrivat ratkaisusyöttöjen heikkoon laatuun. Tommi Lehtimäki lisäsi joukkueensa johdon 2–0:aan 77 minuutilla sivurajaheiton jatkosta. Lähelle maalia tulleeseen heittoon olisi vieraiden veskarin Tuomas Arvosen pitänyt ehdottomasti mennä väliin.

Topan kavennus tuli kaksi minuuttia myöhemmin. Kolme minuuttia kentällä ollut Juha Malinen laukoi pallon maalin kattoon. Tilanne lähti Vesa Pajulan sivurajaheitosta, jonka päällään takatolpalle jatkoi Toni Niskala.

Tommi Lehtimäki ampui toisen maalinsa etunurkasta sisään. Tämä 3–1-maali syntyi 86:nnella minuutilla. Molemmissa kenttäpäädyissä oli vielä tilanteita, mutta kuvaan kuului, että ne tuhrittiin.

Topalla on nyt yksi voitto ja kaksi tappiota. Valmennusjohdolla riittää siis pähkäiltävää, kun ensimmäinen kotiottelu lähestyy. Tulevana lauantaina TP-49 kohtaa keskusurheilukentällä Sastamalan Woiman. Peli alkaa kello 15.

LeKi-futis–TP-49-ottelun varoitukset: L: Toni Ryyppö. T: V. Pajula.

Viialan Peli-Veikkojen edustusjoukkueen valmentaja Kari Ojala jakoi tähdet Topan parhaille pelaajille: 3 Joonas Saariniemi, 2 Ville Ojala, 1 Jyri Erkkilä.

                                                                               Jukka Koskinen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?