LC Toijala Arvo Ylppö haravoi Akaan vanhan hautausmaan

Talkooväki yhteiskuvassa.
Talkooväki yhteiskuvassa.

Lions Club Toijala Arvo Ylpön lionit suorittivat maanantaina 6.5. jokakeväisen palveluaktiviteettinsa jo 9. kerran haravoimalla Akaan vanhan hautausmaan. Haravointi on ajoitettu aina niin, että hautausmaa keskellä kylää olisi siisti viimeistään äitienpäivänä.

Mukana oli tällä kertaa 12 lionia, joista osa kuvassa. Joukkoa oli auttamassa seurakunnan puolelta aina ystävällinen ja auttavainen Kalle traktoreineen.

Naisklubi suoritti kuluvan toimintakauden 2012–2013 viimeisen aktiviteetin lauantaina 9.5. vanhainkoti Hakalehdossa.  Lionit viihdyttivät asukkaita muun muassa lauluilla, lukemalla lehtiä, laittamalla hiuksia, lakkaamalla kynsiä ja järjestämällä muuta pientä hemmottelua asukkaille. Tämä on yksi lionsjärjestön valtakunnalliseen äitienpäiväviikon tapahtumiin kuuluva aktiviteetti.

Merja Lehtonen

 

 

Talkooväki yhteiskuvassa.