Viialan kirkkokuoro ja Akaan Nuorisokuoro Helsingissä

Viialan kirkkokuoro ja Akaan Nuorisokuoroni esiintyivät Temppeliaukion kirkon Helsingissä. Kuva: Sanni Sipilä.
Viialan kirkkokuoro ja Akaan Nuorisokuoro esiintyivät Temppeliaukion kirkossa Helsingissä. Kuva: Sanni Sipilä.

Viialan kirkkokuoro viettää tänä vuonna toimintansa 80-vuotisjuhlavuotta. Yhdeksi hienoksi juhlavuoden tapahtumaksi muodostui kuoron avustamistehtävä viime sunnuntaina Temppeliaukion kirkon messussa yhdessä Akaan Nuorisokuoron kanssa. Koko seurakunta puhkesi raikuviin aplodeihin molempien kuorojen ja urkuri Tapio Tiitun yhteisen päätösmusiikin jälkeen.

Kuorot pitivät kirkkokahvien jälkeen vielä onnistuneen promenadikonsertin samassa kirkossa. Laulut kajahtivat hienosti suomen kielen lisäksi ruotsiksi, englanniksi, saksaksi, espanjaksi ja latinaksi hyvin kansainväliselle kuulijakunnalle. Kuulijoita oli liki parisataa.