Palvelut keskittyvät Akaaseen

Nordea sulkee konttorinsa Urjalasta

Nordean Urjalan-konttori yhdistyy Akaan konttoriin. Urjalassa viimeinen aukiolopäivä on 15. maaliskuuta, minkä jälkeen laskunmaksuautomaatti jää edelleen K-supermarket Marin tiloihin.

Tällä hetkellä Urjalan-konttori on auki kolmena päivänä viikossa, ja töissä on yleensä kaksi ihmistä, jotka muina päivänä työskentelevät Akaassa. Välillä työntekijöitä on ollut vain yksi ja aina ei sitäkään.

– Se on ollut ikävää Urjalan kanssa, että joskus ei ole saatu konttoria auki ollenkaan, jos ihmisiä on ollut sairaana tai muuten pois. Silloin on jouduttu viemään lappu luukulle, kertoo Akaan konttorinjohtaja Maija Pohjoismäki.

Pohjoismäen mukaan konttoriverkostoa muutokset johtuvat siitä, että asiakkaiden tarpeet ovat muuttuneet.  Asiakkaat tulevat konttoriin nykyisin keskustelemaan laina-asioista tai säästämisen vaihtoehdoista. Laskut maksetaan pääsääntöisesti verkko- ja mobiilipankissa, maksuautomaatilla tai puhelimitse.

– Tänä päivänä yli 95 prosenttia kaikista asiakkaistamme maksaa laskunsa muualla kuin konttorissa, sanoo Pohjoismäki.

Urjalan Nordean sulkeminen ei vaikuta Akaan-konttorin toimintaan eikä henkilöstömäärään. Pohjoismäen mukaan toiminta selkeytyy, kun sama porukka tekee nyt töitä yhdessä konttorissa. Hän on itse pyrkinyt olemaan Urjalassa torstaisin.

Nordean Akaan-konttorissa työskentelee Pohjoismäen lisäksi neljä henkilökohtaisia pankkineuvojaa ja tiskillä kolme neuvojaa ja yksi määräaikainen. Akaassakin käyvät myös sijoitusasiantuntija ja yritysten pankkineuvoja, jotka ovat useamman konttorin käytössä.

Kommentit (2)

  1. tämäkö uutinen?

    Tämäkök muka uutinen? Tätähän tapahtuu koko ajan ja joka puolella Suomea. Uutinen olisi ollut: ”Nordea avaa toisen toimipisteen Urjalaan”.

    Saa käyttää, mut ei oo pakko hei.

  2. Tapsa

    Olenko ymmärtäny oikein, että Nordean Akaan konttorissa työskentelee ulkopaikkakunnalta peräisin olevia kokoomuslaisia. Tämähän tarkoittaa yhteiskunnalisen seikoilun lisäksi myös taloudellista Sekoomusta Etelä-Pirkanmaalla. Enää ei hämmästytä lainkaan suuri taloudellinen ja yhteiskunnallinen taantuma alueella.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?