Leijona Futsalin kakkosjoukkue hyytyi jälleen

Leijona Futsalin kakkosjoukkue koki jälleen tappion futsalin kakkosdivisioonassa. Nyt akaalaisia nöyryytti tamperelainen Comeback FS lukemin 3–6 (0–2).

Sunnuntaina 4. helmikuuta Toijalan Monitoimihallilla käyty ottelu tiesi kolmatta peräkkäistä tappiota leijonille. Sarjataulukossa Leijona Futsal/2 putosi nyt neljänneksi.

Kotijoukkueen esitys oli sunnuntaina nihkeä. Comeback johti peliä reilun seitsemän minuutin jälkeen tulleesta avausmaalistaan lähtien. Suurimmillaan johto oli reilu kaksi minuuttia ennen päätössummeria, 1–6.

Plussaa  kotijoukkueelta oli nuorten, vuonna 2000 syntyneiden Akseli Sormusen ja Valtteri WähäVerkkomäen peluuttaminen. Nuorukaiset ovat keränneet minuutteja tähän asti lähinnä viitosdivisioonan KylVen ja Leijona Futsal/3:n peleissä. Leijonien maaleista sunnuntaina vastasivat Joonas Pietikäinen, Jesse Järvi ja Joonas Thomas.

Leijonien sarja jatkuu kotiottelulla Kangasalan Voittoa vastaan lauantaina 10. helmikuuta Toijalan Monitoimihallilla kello 13.