Tiistaiseurassa puhutaan terveystalkoista

Valtakunnallisen Yksi elämä -terveystalkooprosessin ensimmäisen monivuotisen jakson päättäjäisiä vietettiin Turun Logomossa 28. marraskuuta. Tässä ensimmäisessä vaiheessa mukana olivat Aivoliitto, Diabetesliitto ja Sydänliitto.

Päättäjäisissä Logomossa oli Akaasta kaksi henkilöä, syksyllä Tampereella pidetyssä Puhutaan rahasta -seminaarissa yksi. Yksi elämä -prosessi taisi mennä Akaassa pahan kerran ohi. Valtuustoehdokkaille kyllä tehtiin keväällä 2017 asiaan liittyvää kyselyä. Prosessia ja projektia on tarkoitus jatkaa, ja siihen on tulossa lisää keskeisiä valtakunnallisia toimijoita.

Seniorituvalla Toijalan Kirkkotori 6:ssa kokoontuva Tiistaiseura ottaa esittely-, selvittely- ja keskusteluaiheekseen tiistaina 23.1. kello 15 alkavassa tilaisuudessa Yksi elämä -prosessiin liittyvät asiat. Tarjolla on myös materiaalia, jota osanottajille on ollut jaossa erilaisten tapahtumien ja kokoontumisten yhteydessä.

Tiistaiseura ei ole suljettu piiri eikä kytköksissä muualle kuin Toijalan Seudun Vanhainkotiyhdistykseen. Ei tarvitse olla vanhus tullakseen mukaan jakamaan kokemuksia.

 

Sauli Turja